Symbio indvier sin første gigafabrik – SymphonHy

0
99

SymphonHy, en del af Symbio, markerer en betydelig milepæl i Europas brintbrændselscelleindustri. Beliggende i Auvergne-Rhône-Alpes-regionen i Frankrig, er denne gigafabrik i øjeblikket Europas største fabrik dedikeret til produktion af brintbrændselsceller. Det skal fungere som et center for teknologisk og industriel ekspertise. SymphonHy er udstyret med avanceret automatisering og robotteknologi, hvilket sikrer storstilet produktion til konkurrencedygtige priser.

Faciliteterne dækker et område på 26.000 kvadratmeter, med planer om udvidelse til 40.000 kvadratmeter inden 2026. Den omfatter også ISO 8-certificerede renrum og et innovationsrum. Faciliteterne huser mere end 450 ingeniører, herunder et stort antal, som er dedikeret til innovation, hvilket afspejler gigafabrikkens engagement i banebrydende forskning og udvikling inden for brintmobilitet.

SymphonHy er en del af HyMotive-projektet, som er støttet af EU og den franske regering. Dette strategisk industrielle og teknologiske initiativ har fået en samlet investering på 1 milliard euro, med mål om at fordoble gigafabrikkens produktionskapacitet og udvikle banebrydende teknologi for at øge konkurrenceevnen inden for brændselscelleteknologi.

SymphonHy repræsenterer et ledende eksempel på Europas industrielle og teknologiske formåen inden for bæredygtig mobilitet. Denne innovative gigafabrik er ledende i udviklingen mod nulemissions brintmobilitet og tilbyder avancerede løsninger for effektive og kraftfulde køretøjer, der kører på brintbrændselsceller.

Du kan læse mere om SymphonHy her.